Vare sig du söker pålitlig prestanda, bränsleeffektivitet eller innovativ teknik, så kan du vara säker på att vi har det bästa urvalet från Honda Marine för att höja din båtupplevelse till nya nivåer. Som auktoriserad återförsäljare av Honda erbjuder vi dig dessutom ett komplett sortiment.


Ta din båtupplevelse till nästa nivå

50% rabatt

på monteringskostnaden

Vid köp av en ny Honda motor hos oss får du inte bara en grym kraftkälla till sjöss, utan även oslagbara förmåner.

Vi bjuder på hela 50% rabatt på monteringskostnaden och den första servicen är helt utan arbetskostnad.
Ge din båt den kärlek den förtjänar och låt oss göra din båtdröm till verklighet!

Service

Vi är stolta över att vara en auktoriserad verkstad för Honda båtmotorer och har tillgång till avancerade diagnostikprogram speciellt utformade för Honda Marine motorer. Det innebär att vi har den senaste tekniken för att noggrant och effektivt diagnosticera och lösa eventuella problem din motor kan ha.

Regelbunden service är av yttersta vikt för att säkerställa både driftsäkerheten och livslängden hos din motor. Vi är här för att ta hand om din motor och erbjuder omfattande motorservice.

Vår service omfattar allt från byte av växelhusolja, motorolja, oljefilter, bränslefilter och impeller, till kontroll och byte av luftfilter, tändstift, anoder och termostat. Vi tar även hand om smörjningen av propelleraxeln och står redo att utföra motorrenoveringar vid behov.

TRYGGHETSGARANTI

* Garantitid för yrkesmässigt bruk BF40-BF250: 3 år eller 1500 h. HF2,3-BF30: 1års garanti.

Med vår dedikation och expertis kan du vara trygg med att din båtmotor får bästa möjliga vård och underhåll.