Motorservice

Regelbunden service är av yttersta vikt för att säkerställa både driftsäkerheten och livslängden hos din motor. Vi är här för att ta hand om din motor och erbjuder omfattande motorservice.

Vår service omfattar allt från byte av växelhusolja, motorolja, oljefilter, bränslefilter och impeller, till kontroll och byte av luftfilter, tändstift, anoder och termostat. Vi tar även hand om smörjningen av propelleraxeln och står redo att utföra motorrenoveringar vid behov.

Med vår dedikation och expertis kan du vara trygg med att din båtmotor får bästa möjliga vård och underhåll. Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan njuta av en bekymmersfri och långvarig båtupplevelse.

Försäkringsärenden

Vi tar hand om en mångfald försäkringsärenden och har nära samarbeten med framstående försäkringsbolag såsom Svenska Sjö, Trygg Hansa, If Skadeförsäkringar, Svedea, Länsförsäkringar, Atlantica med flera.

Vår expertis sträcker sig över alla aspekter av mekaniskt arbete på båtar, inklusive motor- och drev renoveringar samt reparationer av plast och lack. Hör av dig till oss eller uppmana ditt försäkringsbolag att kontakta oss direkt.

CNC fräs och svarv

Vi har rustat upp vår verkstad med toppmodern CNC-fräs och svarv för att effektivisera tillverkningen av små detaljer och tillbehör som är avgörande för båtrenoveringar. Den avancerade teknologin hos våra CNC-maskiner möjliggör precision och mångsidighet, vilket resulterar i högkvalitativa komponenter som passar perfekt till varje båtprojekt. Med denna avancerade utrustning är vi redo att skapa skräddarsydda och exakta delar för att förbättra och förnya ditt båtliv.

Våra CNC-fräs- och svarvmaskiner representerar en ny era av tillverkningsteknik, som inte bara möjliggör enastående noggrannhet utan även accelererar produktionsprocessen.